Over ons

Informatie over Raymon

Raymon is al 30 jaar rijinstructeur, en heeft sinds 10 jaar een eigen rijschool. Raymon heeft al meer dan 1000 leerlingen gehad die het rijbewijs gehaald hebben. Raymon heeft al jaar een van de hoogste slagingspercentages van Nijmegen omgeving (65%)Raymon vind het erg belangrijk dat de leerling zich tijdens de rijlessen op zijn/haar gemak voelt. Ook heeft Raymon veel ervaring met leerlingen die ADHD, faalangst of Autisme hebben.

90 Minuten rijles.

Om optimaal uit van jouw rijlessen te profiteren is het belangrijk dat je les niet te lang of tekort duurt. uit onze ervaring van meer dan 30 jaar is gebleken dat een rijles van 90 minuten het beste resultaat oplevert in plaats van 60 minuten. Bij 60 minuten les is de tijd dat je echt aan het rijden bent te kort om dingen goed tot je te nemen.

Autisme, faalangst of ADHD?

Heb jij autisme faalangst of ADHD ? Dan is het voor jou nog lastiger om jou rijbewijs te halen.
Bij rijschool Raymon staat ten alle tijden de leerling centraal en kunnen wij een leerlingen met Faalangst,ADHD of Autisme ook helpen bij het behalen van hun rijbewijs.

Intensive Course

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur piscing elit. Nunc ultri auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semp Fusce et ultrices libero, at suscipit lacus. Sed vitae fringilla nibh.

Learn More

Instructeur

Bij rijschool Raymon werken wij met 2 rijinstructeurs. De rijinstructeurs hebben altijd nauw contact gedurende voortgang van jouw rijlessen. Zodat jij als leerling het beste begeleid kan worden naar je rijbewijs!

Start bij ons met rijlessen

  • 06-54343528

     
     
     

Recenties

Zie hier wat leerlingen zeggen over Rijschool Raymon:

Super fijne rijschool. Uiterst plezierige instructeurs.
Raymond weet de juiste snaar te raken bij jongeren! Prima persoonlijke benadering.
Mijn eerste zoon is in een keer geslaagd, de andere heeft nu met plezier zijn rijlessen.
Aanbevolen

Remijn